sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Hippi ja Punkkari tapaavat Pallon ja Boltsin

Wheeei!

Kerrankin työhuoneellani on elämää ennen yhdeksää maanantaiaamuna! Kauan kaivatut Hippi ja Punkkari ovat saapuneet kolooni! Kuuntelen Totoa ja jalkani tahtovat tanssia, mutta Pallo ja Boltsi vaan möksäävät. Ne ovat olleet mun päivien valot, ainoat, jotka lohduttavat, silloin kun kaksoisatsoyhdisteisiin ei synnykään hienoja pintahiloja, ainoat, jotka sanovat mulle huomenta ennen aamukymmentä...

Ja nyt mulla on myös Puppi ja Hinkkari.

Olin jo ehtinyt unohtaa, kuinka suhteet voivatkin olla niin monimutkaisia. Mikseivät kaikki vaan voisi edes yrittää tulla toimeen kaikkien kanssa? Jos on maailman söpöin siili, on sitä edelleen myös silloin, vaikka samaan huoneeseen muuttaisi maailman söpöin punkkari.

Jään seuraamaan, millainen saippuadraama täällä kehittyy. Lupaan pitää teidätkin, rakkaat lukijani, kärryillä, jos jotain yllättävää tapahtuu!

4 kommenttia:

  1. Onneksi niitä on sentään kaksi mököttämässä, niin kaikilla on edelleen kaverit.

    Onnea uuteen kotiin Pupille ja Hinkkarille!

    VastaaPoista
  2. Puppi ja Hinkkari <3 Sun pitäis kyllä ladata kuvat näistä saippuastaroista, ja sellaiset kuvaukset viereen. Plus tietty että kuka on säätänyt kenenkin kanssa jne!

    VastaaPoista
  3. Sun pitää Jaana ehkä keksiä sellainen blogin aihe, että jaksat päivitellä useammin ;) Toi jatko-opiskelu kun tuntuu olevan tylsää!

    VastaaPoista